Škola koučinga i kliringa

ŠKOLA KOUČINGA&KLIRINGA 

Šestomesečni i trogodišnji program obuke. Jedan vikend mesečno. 

Profesionalni sertifikat i diploma. Održava se u Novom Sadu. 

Da li Vam često drugi ljudi govore o svojim problemima i traže vašu pomoć i podršku? Da li nastojite da dođete do jasne slike o sopstvenoj stvarnosti na osnovu koje možete da vučete prave poteze, u cilju izgradnje i stabilizacije sopstvenog života, umesto da samo reagujete na ono što vam se događa? Da li povremeno preispitujete svoj način gazdovanja sopstvenom životnom energijom 

i ukupnim resursima sa kojima raspolažete? 

Ako su vaši odgovori na ova pitanja pozitivni, Vi već imate iskustva sa kliringom i koučingom. 

Ove obuke pružiće Vam neophodna znanja i lična iskustva i osposobiti da koristite efikasne alate za rad sa drugima. Porast svesnosti, lakši i dublji odnosi sa drugima, rešavanje problema i konflikta i upravljanje neophodnim promenama, sopstveno jačanje i centriranje (uma,duše, tela, emocija), 

definisanje ličnog identiteta, sistema vrednosti i budućih ciljeva, 

dekodiranje krutih i fiksiranih stavova, podizanje motivacije i porast energije i samopouzdanja, 

vodiće Vas i vaše buduće klijente ka jednom smislenijem, 

ispunjenijem i zadovoljnijem životu.

Cilj: Obrazovanje i trening iz koučinga i kliringa (psihoterapija i trening sposobnosti) i osposobljavanje za rad sa drugima. 


Za koga: Za zaposlene koji vode ljudske resurse u kompanijama, menadžere, savetnike, psihoterapeute i druge iz pomagačkih profesija, kao i za sve one koji se spremaju da rade u ovim oblastima. 

Uslovi: Kandidat treba da je zrela osoba sa iskustvom iz ličnog rada i da poseduje životno i radno iskustvo. Rukovodilac obuke zadržava pravo procene podobnosti svakog kandidata. 

Rukovodilac obuke: Desimir D.Ivanović dipl.ing, trener za ljudske resurse i učitelj kliringa. Održao preko 600 stručnih radionica i više od deset hiljada sati individualnih sesija. Radio u 15 zemalja, na sva tri razvijena kontinenta. Autor knjiga: „Aikido – put celovitog razvoja“(1996), „Da li sam ja normalan?“(2007) i „Od usamljenosti do odnosa“(2011). 

“DIJADA”: 19000 Zaječar, Ivana Milutinovića 12/B-12 
064/194-55-91 (Desimir), 064/117-82-48 (Alexandra) 

www.dijada.com 
dijada@ptt.rs