Kvantna soba‎ > ‎

Kvantna soba - Bioterapeut ploče

BIOTERAPEUT PLOCE – KVANTNA SOBA

Bioterapeut ploce se koriste u kompletu od 4 ploce i predstavljaju jedan od najsavremenijih oblika kristaloterapije.Njihovo dejstvo se ogleda u tome sto metalna resetka u nano kristalima metala koji su naneseni na plocu stvara plus polarizovano magnetno polje koje odasilje blagotvornu energiju na disfunkcionalne celije koje su depolarizovane usled raznih oboljanja (akutnih i hronicnih).

Bioterapeut ploce dovode do energetskog balansa u organizmu tretirane osobe i do polarizacije samih celija.

https://sites.google.com/site/introspectnovisad/kvantna-soba/bioterapeut-ploce/Bioterapeut-plo%C4%8De-1.jpg

Bioterapeut ploce su ispitane i njihovo dejstvo je sertifikovano od strane Instituta za ispitivanje biopolja BION iz Ljubljane ( Slovenija, EU) gde je potvrdjeno da podize energiju celokupnog tela i jaca imuni sistem ( poboljsava cirkulaciju, funkciju mozdane kore,endokrini sistem,misicni sistem...).

https://sites.google.com/site/introspectnovisad/kvantna-soba/bioterapeut-ploce/Bioterapeut-plo%C4%8De-2.jpg

Mogucnost kombinovanja i sa Antimikrob sistemom.


Antimikrob sistem su diskovi sa nano kristalima metala koji su rasporedjeni u sistem spirala po principu zlatnog preseka. Sistem spirala stvra energetsko polje koje u roku od 3-5 min. paralise rad virusa, bakterija i gljivica. Postoji sertifikat koji je dobijen od "Instituta za bioelektromagnetizam i novu biologiju" iz Slovenije.

https://sites.google.com/site/introspectnovisad/kvantna-soba/bioterapeut-ploce/Bioterapeut-plo%C4%8De-4.jpg
Comments