Terapije Rajfovim generatorom

RAJFOVE FREKVENCIJE I GENERATOR

Danas se zna da su uzročnici teških oboljenja paraziti, virusi, bakterije, toksini i otrovi iz okruženja. Oni oslabljuju i opterećuju telo, tako da “uzročnici” dobijaju optimalnu životnu sredinu. Oni uništavaju naše ćelijsko tkivo, uzimaju najvrednije hranljive materije i razmenom materija ostavljaju štetne produkte u krvi s kojim se nas organizam teško bori.

Prisustvo virusa, bakterija, gljivica, glista i parazita u nasem organizmu podupiru teški metali i ostale toksične materije koje unosimo vazduhom, vodom, hranom, sredstvima za higijenu i mnogim produktima modernog života(parabeni, aditivi, aspartman, na-glutamat, PEG dodaci, pesticidi…).

Prirodan način održavanja zdravlja jeste: izbegavanje otrova (aditiva, konzervanasa, parabena, aspartama, k acesulfama,GMO) i oslobadjanje od otrova kroz čišćenje creva, jetre, bubrega, krvi i limfe, sanacije zuba,koriscenjem biljnih sredstava protiv parazita i primena terapije elektrofrekvencijama (Rajfov generator). Uzročnici bolesti ne mogu se više naseliti, jer je podloga promenjena i odbrambene snage su delotvornije.

Hulda Reger Klark je pronašla specifične frekvencije na kojima osciluju mikroorganizmi (to su bioradijacije koji poseduje svaki živi organizam). Njena istraživanja se zasnivaju na ranijim radovima Rojala Rejmonda Rajfa, Georgija Lakovskog i Nikole Tesle.

Sustina jeste u pozitivnim impulsima koji deluju preko bakarnih elektroda (anode i katode) pomocu kojih se privlače negativno naelektrisani mikroroganizmi, kao što su bakterije ili virusi. Tim naponom se „izvlače” izazivači bolesti kroz ćelijske otvore (tzv. jonske pore). Ćelijski otvori su negativno naelektrisani i pozitivni napon kroz njih izvlači bakterije I viruse koji su nastanjeni u parazitima i tako ih oboje ubija.

Rajfov generator pomoću slabih električnih impulsa (jačine 9 volti) preko anode i katode razara ćelisku opnu virusa, bakterije i parazita i time ih uništava.

Pogledajte sta se dešava sa parazitom pod dejstvom frekventnihimpulsa na video klipu:Posle kratkog vremena ćeliska membrana puca i parazit je uništen. 

Svako živo i neživo biće ima svoju sopstvenu rezonantnu frekvenciju. Izlaganje bakterija, virusa, gljivica i drugih parazita sopstvenim frekvencijama dovodi do njihovog uništenja (slično kao kada se most sruši ako se na njega deluje njegovom rezonantnom frekvencijom ili kad čaša puca kad se na nju deluje visokim tonovima).

Današnja praksa je potvrdila da je za uništenje patogenih celija dovoljno 3 – 5 minuta delovati odabranom frekvencijom da tretman bude uspješan. Važno je napomenuti da čak i pogrešno odabrana frekvencija nema štetnog uticaja na organizam, I da frekvencijska terapija ne djeluje na zdravo tkivo. Ipak, postoji jedan oblik reakcije, koja nastaje zbog reakcije tijela na povećanu prisutnost uništenih mikroba u tijelu koja se manifestuje kao blagi oblik simptoma viroze. No, nakon njihove eliminacije iz tela simptomi nestaju, pa se preporučuje piti dosta vode da se telo sto pre očisti.

Boravak druge osobe u istom energetskom polju u čijem telu nema patogenih mikroba, bezopasan je, jer neće niti biti štetnog djelovanja energetskog polja na tu osobu (nema rezonance).

U Evropi se Rife-ov generator koristi u desetak zemalja kao terapijski uređaj u privatnim klinikama. U Engleskoj uspešno deluje vrlo ozbiljna organizacija pod nazivom Royal Rife British Group, a postoji i obimna literatura posvećena toj tehnologiji.

Osim frekvencija namenjenih uništavanju mikroba postoje brojne frekvencije sa stimulativnim efektom: za rad imunoproteinskog sastava (selektivno, ovisno o tipu bolesti), za rad bubrega, jetre, limfnog sastava, endokrinog sistema, normalizacija krvnog pritiska, rada srca,creva,hipofize,epifize,hormona,krvi i mnoge druge…